Compolcat ingressa a l’IAPC

L’Associació Catalana de Comunicació Política (Compolcat) ha ingressat formalment com a membre de la International Association of Political Consultants (IAPC) en el marc del 50è congrés internacional que l’associació celebra aquests dies a la capital d’Islàndia, Reykjavik.

L’IAPC és l’organització internacional que representa els consultors en l’àmbit de la comunicació política i que agrupa professionals de tot el món.

L’elecció d’Islàndia com a seu del seu 50è congrés no és casual, ja que és un símbol del diàleg. De fet, a Reykjavik va començar formalment el desgel polític de la guerra freda amb la mítica reunió i encaixada de mans entre els aleshores líders dels Estats Units, Ronald Reagan, i de la URSS, Mijaíl Gorbachov.

Compolcat ha estat convidada al congrés per tal de parlar de l’estratègia comunicativa i política de les parts en el procés d’independència de Catalunya, en el marc de la sessió sobre moviments de massa que s’hi ha celebrat.

La presència de Compolcat a Reykjavik s’ha completat amb l’ingrés formal de l’organització a l’IAPC, cosa que permetrà el seguiment i la participació en les seves activitats i un ventall d’informació i oportunitats en exclusiva per als socis de Compolcat, que d’aquesta manera fa un salt qualitatiu i entra en l’esfera internacional en la seva tasca d’anàlisi, innovacio i millora de la comunicació política i de la política, amb l’oferiment de nous canals i oportunitats als professionals catalans del sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada