Carles A. Foguet nomenat DIRCOM d’ERC

ERC ha fitxat Carles A. Foguet com a nou director de Comunicació.

Carles és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i especialitzat en anàlisi política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i diplomat en Comunicació i Estratègia Política pel Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS). També és màster internacional en Sports Management i en Direcció de Màrqueting i Comunicació.

És col·laborador docent en el Màster de Màrqueting polític del ICPS i en el Master en Gestió de la Comunicació Política i Electoral de la UAB. És editor del Cercle Gerrymandering i director de comunicació del magazine cultural Jot Down.

ERC incorpora, així a un prestigiós politòleg i especialista en anàlisi política a la seva direcció de comunicació, estudiós de l’evolució de l’esquerra i la seva connexió amb els moviments socials.

Carles A. Foguet no té vinculació orgànica amb el partit i el seu fitxatge respón al sistema d’ERC d’externalitzar serveis que requereixen de professionals més que de militants.

Consolidat consultor polític, ha assessorat diversos organismes i institucions en comunicació i estratègia. Editor del Cercle Gerrymandering, un blog col·lectiu d’estudis i anàlisis polítiques que gaudeix d’un ampli reconeixement públic a Catalunya, ha estat director de comunicació del magazine cultural Jot Down. Foguet ha realitzat anàlisis polítiques per a l’informatiu estel de la nit catalana “No ho Sé” de RAC1

Fonts: La Vanguàrdia ,  Eldiario.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada